Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Om ossMy Fashion är en mysig klädbutik belägen i Solkattens Köpcentrum på Bagges Torg i Lerum

Butiken har sedan länge funnits i Lerum och blivit väletablerad hos Lerumsbona. Butiken tog jag, Camilla, över i April 2015 och har som mål att bevara butiken som den tidigare varit och komplettera det befintliga sortimentet med fina tillägg. Nytt för butiken blir inte minst denna webshop som vi nu skapar för att vidga vår kundkrets till att inbegripa kunder som inte har möjlighet att besöka den fysiska butiken. Detta kommer bli väldigt spännande!

De leverantörer som funnits med butiken genom åren är exempelvis Hunkydory, Odd Molly, Lexington, Maison Scotch, Please Jeans,Bud to Rose och Cream. De märken som vi nu till en början kompletterar med är Ester Elenora, By Jolima och Ulrika Design. Grundidén med butiken är att den skall fortsätta erbjuda produkter i bra kvalité med olika prisklasser. Vi har därför en del olika leverantörer som bidrar till ett roligt, varierat och fint utbud i vår butik- samt här på vår webshop!

Tillsammans med mina döttrar, Emelie och Nathalie, åker jag iväg på olika inköp och mässor. Emelie och Nathalie hjälper även till med kundservice såväl här på webshoppen som i vår butik! Personligt bemötande och bra service är två av våra viktigaste ledord!

Förutom kläder har vi väskor och accessoarer som är ett fint komplemet och som tillför det lilla extra till outfiten. 

Denna webshop har sedan tidigare gått under namnet smileroom, vilket var en butik jag drev sedan tidigare. Vi har under åren gladeligen skickat produkter till kunder som har hört av sig till oss och det var redan då tanken om en webshop uppstod och började bli intressant!

Vi hoppas kunna inspirera till många roliga inköp! I vår strävan att Alltid ha nöjda kunder är vi tacksamma för synpunkter som kan föra oss framåt.

Företagsfakta:

My Fashion Clothes i Lerum AB  (reg. i Bolagsverket)
Bagges Torg 1
443 30  Lerum
Firmatecknare: Camilla Jacobsson
Företagets säte: Sverige
www.myfashion.se
info@myfashion.se
Telefon: 0302 173 70.
Vid telefonsvar-lämna ett meddelande så ringer vi upp så fort vi kan!

F-skattsedel

Webshopen är under bearbetning

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.